Onderhoud Yoobi supportsyteem <= AFGEROND | Maintenance Yoobi support system <= COMPLETED

De eerder gecommuniceerde update op ons supportsysteem is afgerond. Het systeem is weer volledig operationeel.

Op zaterdagochtend 4 juli 2020 zal ons supportsysteem enige uren uur onbereikbaar zijn | On Saturday morning, July 4th, our support system will be unavailable for several hours <= AFGEROND
Onderhoud Yoobi supportsyteem <= AFGEROND | Maintenance Yoobi support system <= COMPLETED

NL De eerder gecommuniceerde update op ons supportsysteem is afgerond. Het systeem is weer volledig operationeel.

EN The update on our support systeem has been completed. The system is fully functional.

NL Op zaterdagochtend 4 juli 2020 zal ons supportsysteem enige uren uur onbereikbaar zijn, er kunnen geen meldingen worden gemaakt. We doen een update op ons supportsysteem. <= AFGEROND

EN On Saturday morning, July 4th, our support system will be unavailable for several hours so no tickets can be raised - we are updating our support ticketing system. <= COMPLETED

• Tag:
    onderhoud,gesloten