Yoobi hotfix 2.17.2 is live

Deze week introduceren we verbeteringen in verlofaanvragen, trefwoordbeheer en facturatie, met een extra component voor Nmbrs-integratie en een bugfix voor orderitems.
Yoobi hotfix 2.17.2 is live

Yoobi release update: Verbeteringen en bugfixes
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Verlofaanvragen (Tijd): Geschiedenis is nu te zien door op het knopje 'Geschiedenis' rechtsboven te klikken.
  • improved Trefwoorden kunnen nu met alle tekens worden toegevoegd en worden ook juist weergegeven.
  • improved Nmbrs: Extra Yoobi component toegevoegd: Uren gewerkt (zonder verlof & overwerk). Hiermee worden alleen de gewerkte uren zonder overwerk doorgegeven.
  • improved Facturatie: Bij facturen maken was een limiet ingesteld voor het aantal facturen. Deze limiet is nu verhoogd naar 100 facturen. Deze limiet is aanwezig om te voorkomen dat Yoobi veel te veel conceptfacturen gaat maken. Dit kost heel veel resources op de servers en is dus negatief voor de performance.

De volgende bugfix is doorgevoerd:

• fix Orderitem: Het toevoegen van een notificatie voegde ook een leeg factuurmoment toe.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Tag:
    open,hotfix