Taken: Taak afronden

Rond een taak af en geef direct een reden mee. Ga naar de detailgegevens van een taak. Klik rechtsboven op de knop 'Taak afronden':

Voer het verslag in van je taak. De datum uitgevoerd met tijdstip staat automatisch op de datum en tijdstip van het moment dat je op 'Taak afronden' hebt geklikt.

Reden afgerond (NIEUW!!)
Geef de reden mee waarom je de taak afrond. Standaard staan er in Yoobi de volgende redenen:
  • Voicemail
  • Succesvol
  • Opgelost
  • Niet aanwezig.
Klik op de + knop om hier je eigen redenen/trefwoorden toe te voegen.

Trefwoorden beheren
Trefwoorden beheren

• Kies 'Nieuw trefwoord' om een nieuw trefwoord aan te maken
  • Dubbelklik op een trefwoord om een trefwoord te wijzigen

Taak dupliceren naar nieuw datum (NIEUW!!)
Rond de huidige taak af en dupliceer alle gegevens direct naar een nieuwe taak:
  • Klik op de knop 'Taak afronden'. De pop-up voor het afronden van de taak opent
  • Vink onderin de pop-up aan: 'Taak direct dupliceren naar nieuwe datum'
Gegevens zoals onderwerp, duur, enz worden gekopieerd, je geeft alleen nog de juiste datum mee.

• Na instellen klik je 'Opslaan'.
Taak afronden
Kies 'Taak afronden' de taak krijgt nu de status 'Afgerond'.