Taken: Notificatie momenten

Stel een notificatie in bij een taak. Stel een moment in wanneer jij (of een collega) een e-mail krijgt met betrekking tot deze taak.
Open de detailgegevens van de taak en klik rechtsboven op 'Acties'. Kies 'Notificatie momenten'. Via deze weg beheer je ook eerder ingestelde notificatie momenten.

Notificatie momenten

Het is mogelijk om meerdere notificatie momenten in te stellen per taak; op meerdere momenten maar ook voor meerdere medewerkers.

Notificatie moment toevoegen

• Klik op het pijltje bij 'Notificatie moment' om het dropdown menu te openen met de diverse notificatie momenten. Selecteer een notificatie moment
  • Klik op het pijltje bij 'Ontvanger' om het dropdown menu te openen met gebruikers. Selecteer een gebruiker aan wie je de notificatie wilt toewijzen. Je kan hier eventueel meerdere gebruikers toevoegen
  • Er zijn meerdere notificatie momenten in te stellen. Klik op het + icoon om nog meer momenten in te stellen

Tip: via Beheer > Instellingen > Notificaties kun je instellen dat er standaard bij iedere verlopen taak een notificatie gestuurd wordt.

Algemene instellingen: Notificaties

Notificatie moment verwijderen

• Klik op het - icoontje achter het notificatie moment om deze te verwijderen