Taken: Agenda-item versturen

Verstuur een Agenda-item om jouw aangemaakte taak te delen met de contactpersoon van de relatie. Open de detailgegevens van de taak en klik rechtsboven op 'Acties'. Kies 'Agenda-item toevoegen'.

Agenda-item versturen

Ontvanger
Yoobi vult hier automatisch het e-mail adres van de contactpersoon. Is deze niet ingevuld dan zal Yoobi het eerstvolgende e-mail adres bij de relatie gebruiken. Controleer dus altijd het e-mailadres wat hier gevuld is.

Onderwerp
Dit vult Yoobi automatisch in. Wijzig indien nodig.

Bijlage
Bij het versturen van het agenda-item wordt er een bijlage (invite.ics) meegestuurd. Dit is een bijlage waarmee de contactpersoon de taak/afspraak meteen in zijn/haar eigen agenda kan toevoegen.

Taakverslag (Tekst beheren)
In het taakverslag staat een standaard tekst aangevuld met de gegevens van deze taak zoals organisator, type, onderwerp, enz. Wil je de standaard tekst wijzigen? Klik dan op de knop 'Beheren'. Je navigeert nu naar: Beheer > Systeemvoorkeuren > Website content > Er is een taak toegewezen aan {assignee}. Hier wijzig je per taal de tekst.

Let op: Je wijzigt hiermee de tekst voor alle Agenda-items die je vanaf nu gaat versturen.

Taal
Kies in welke taal je het agenda-item wilt versturen

Verzenden
Kies verzenden om het agenda-item naar de contactpersoon te versturen.