Onkosten categorieën

Indien je de module ‘Onkosten’ gebruikt in Yoobi kun je de verschillende categorieën voor de onkosten definiëren.

Lijst met onkosten categorieën
Ga naar Beheer > Systeemvoorkeuren > Onkosten categorie. Hier wordt de lijst met onkosten categoriën getoond. Standaard zijn al een aantal onkosten categorieën opgenomen.

Onkosten categorie toevoegen of wijzigen
Klik op '+ Toevoegen' om een nieuwe onkosten categorie toe te voegen of dubbelklik op een bestaande onkosten categorie om deze te wijzigen:

Onkosten categorie verwijderen
Wanneer een onkostencategorie al gekoppeld is aan een onkosten registratie, dan kan deze NIET meer verwijderd worden.

Onkosten categorie deactiveren (actief / niet actief)
Wil je de categorie niet meer gebruiken, maar kan deze niet meer verwijderd worden, zet deze dan op 'Niet actief'. Wanneer een gebruiker een onkosten categorie moet kiezen in een onkosten declaratie, dan zal deze inactieve categorie niet meer getoond worden.

WKR (WerkKostenRegeling)
Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven.
Geef per onkosten categorie aan of deze wel/niet onder de WKR valt.
Klik hier voor meer informatie.

expenseCategory:index
  • Supporttag:
    expenseCategory:index