Instellingen: Verlof

Maak je gebruik van de module 'Verlof' dan stel je via Beheer > Instellingen > Verlof de instellingen in met betrekking tot verlof.

iCalender Verlof
Geef je verlof weer in je agenda (bijv. outlook, google of smartphone app).

Automatisch goedkeuren na x dagen
Met deze instelling kun je aangeven dat een verlofaanvraag automatisch wordt goedgekeurd na een x aantal dagen met een maximum van 90 dagen. Wanneer je 0 invult, dan staat automatisch goedkeuren uit.

Automatisch goedkeuren t/m x uur
Met deze instelling kun je aangeven dat verlofaanvragen t/m een bepaald aantal verlofuren automatisch goedgekeurd worden. Maximale waarde is 10. Wanneer je 0 invoert, dan staat deze instelling uit. Let op: wanneer er openstaande aanvragen zijn die gaan voldoen aan de ingestelde waarde, dan zullen deze binnen 1 dag automatisch worden goedgekeurd.

Geen contracturen controleren bij verloftypes
Bij het invoeren van verlof en afwezigheids uren niet controleren of er wel contracturen in het rooster zijn. Hiermee wordt het dus mogelijk om bijvoorbeeld ziekte uren in te voeren op een dag dat iemand geen contracturen heeft. Deze instelling kan je gebruiken bij flexibele roosters.

SETTING:LEAVE
  • Supporttag:
    SETTING:LEAVE