Instellingen: Onkosten

Lees hier alles over onkostendeclaraties in Yoobi.

Ga naar Beheer > Instellingen > Onkosten om hier de algemene instellingen te bepalen.

• Code genereren. Deze instelling staat aan en kun je niet uitzetten. Hierdoor krijgt iedere onkostendeclaratie een aparte code/nummer.
  • Masker. Stel in het masker in hoe je de code eruit wilt laten zien.
  • Beginwaarde. Hier stel je in bij welke waarde de code moet beginnen.
    Voorbeeld: Stel je bij het masker 'ONK-<0000>' in en bij beginwaarde 1000, dan zal de eerstvolgende onkostendeclaratie de code 'ONK-1001' krijgen.
  • Crediteurcode. Selecteer de crediteurcode.
  • Kostenplaats en kostendrager. Bepaal met deze instelling welke kostenplaats of kostendrager gebruikt moet worden. Bij keuze 'Project' wordt eerst de activiteit en daarna de project instelling van de gekoppelde timesheet declaratie gebruikt.
  • Datum. Selecteer welk soort datum je wilt gebruiken voor de boekhouding (Datum onkosten, Datum ingediend of Datum geaccordeerd).
  • Opmerking verplicht. Maak het verplicht om een opmerking toe te voegen aan de onkostendeclaratie. Zonder opmerking kan de declaratie niet opgeslagen worden.

SETTING:EXPENSE
  • Supporttag:
    SETTING:EXPENSE