Yoobi hotfix 2.18.17 is live

Met versie 2.18.17 worden nieuwe API-methodes toegevoegd voor inzicht-rapporten en biedt het extra opties voor placeholders in offertes en documenten. Daarnaast zijn er diverse bugfixes geweest en verbeteringen in gebruikersbeheer.
Yoobi hotfix 2.18.17 is live

Yoobi release 2.18.17 update: Nieuwe functionaliteiten, bugfixes en verbeteringen
De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd:

• new API: Twee methodes toegevoegd om de data van een Inzicht-rapport op te halen. De data wordt opgehaald op basis van de JSON-definitie van een rapport. Deze definitie kun je via de knop "API code" kopiëren bij het Inzicht-rapport.
  • new Het is nu mogelijk om bewerkbare placeholders in offertes en documenten afzonderlijk verplicht te maken of niet. Ook kan het label van bewerkbare placeholders worden gewijzigd, wat vooral handig is voor vrije placeholders.

De volgende bugfixes zijn doorgevoerd:

• fix Fix voor het tonen van de juiste valuta code in de onkostenlijst.
  • fix Fix voor de informatie-popup in de planning die in beeld bleef staan en andere velden verborg.

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Nieuwe medewerker: Indien het e-mailadres is ingevuld maar geen gebruikersnaam, dan wordt het e-mailadres automatisch als gebruikersnaam ingesteld.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Gemaakt door:
    Steven Vervloet
  • Tag:
    open,hotfix
  • Door:
    Steven Vervloet