Yoobi hotfix 2.18.14 is live

Deze week zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd in onder meer projectbeheer en API-functionaliteiten. De Licentie-informatie biedt nog meer inzicht, en pauzes kunnen nu weer correct worden geregistreerd in de dag-tijdregistratie.
Yoobi hotfix 2.18.14 is live

Yoobi release 2.18.14 update: Bugfixes en verbeteringen
De volgende bugfixes zijn doorgevoerd:

• fix Registreren vanuit pauze/contracturen in de dag timesheet ging niet goed wanneer de gebruikerstaal niet Nederlands was.

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved De kleuren van de budgetrealisatiekolom in de projectlijst en de projectdetailpagina zijn gelijkgetrokken. Groen is tot en met 80%, oranje is tussen 80 en 100%, en rood is bij overschrijding van het budget (groter dan 100%).
  • improved Licentie-informatiescherm: Uitgebreid met de prolongatiedatum van het Yoobi-abonnement.
  • improved Project XLS import: Project accorderen periode toegevoegd aan de import.
  • improved API GET project/{code}: Project accorderen periode toegevoegd aan de output.
  • improved API PUT project/{code}: Project accorderen periode toegevoegd aan de import.
  • improved API POST project: Project accorderen periode toegevoegd aan de import.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Gemaakt door:
    Steven Vervloet
  • Tag:
    open,hotfix
  • Door:
    Steven Vervloet