Yoobi hotfix 2.18.13 is live

Versie 2.18.13 introduceert een nieuwe infoknop in de week timesheet, bugfixes voor documenten en API-wachtwoorden, en verbeteringen in projectoverzichten en grootboekrekeningen.
Yoobi hotfix 2.18.13 is live

Yoobi release 2.18.13 update: Nieuwe functionaliteiten, bugfixes en verbeteringen
De volgende nieuwe functionaliteit is toegevoegd:

• new In de week timesheet is een infoknop toegevoegd met de geschiedenis van de week.

De volgende bugfixes zijn doorgevoerd:

• fix Probleem opgelost waarbij horizontale lijnen verdwenen uit documenten en offertes.
  • fix API gebruiker wachtwoord werkt nu wel met HTML entities zoals `&`, `<`, `>`.
  • fix Probleem bij opslaan gebruikersaccount na een validatiefout verholpen.

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Grootboekrekening bepaling gewijzigd bij een product: Volgorde = product, productgroep, project, klant (dit was project, product, productgroep).
  • improved In de projectenlijst zijn de kolommen "Gefactureerd" en "Resultaat" toegevoegd.
  • improved Bij "Zoeken in Yoobi" worden e-mailadressen met een min-teken correct getoond.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Gemaakt door:
    Steven Vervloet
  • Tag:
    hotfix,open
  • Door:
    Steven Vervloet