• Yoobi hotfix 2.5.3 is live
    27 november 2020
    - We hebben weer verbeteringen doorgevoerd voor onder meer de planning en verlofregelingen, ook zijn er verscheidene bugs verholpen.
    - We have again made improvements to planning and leave arrangements, and several bugs have also been fixed.
    - Wir haben erneut Verbesserungen bei der Planung und Urlaubsregelung vorgenommen und mehrere Fehler wurden behoben.
    - Nous avons encore amélioré la planification et les arrangements de congé, et plusieurs bugs ont été corrigés.

open, hotfix
  • Yoobi hotfix 2.5.2 is live
    20 november 2020
    - Met deze week uitbreidingen voor de API, CRM en inzichtmodule. De planning is sneller en we hebben verschillende bugfixes doorgevoerd.
    - This week extensions for the API, CRM and insight module. Scheduling is faster and we've made several bug fixes.
    - Mit dieser Woche Erweiterungen für das API-, CRM- und Insight-Modul. Die Planung ist schneller und wir haben mehrere Fehlerbehebungen vorgenommen.
    - Avec cette semaine des extensions pour le module API, CRM et insight. La planification est plus rapide et nous avons corrigé plusieurs bogues.

open, hotfix
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software. Yoobi biedt geen telefonische support. Indien nodig bellen wij.

Naar support ›