Planning: Lijst

In Yoobi kun je via 2 manieren een planning aanmaken. Je kunt een planning maken op basis van Projecten/activiteiten (Planning > Planningen) of op basis van medewerkers (Planning > Medewerkersplanning).

Ga naar Planning > Planningen voor een overzicht van alle planningen.

Stel eventueel een filter in door via het + icoon een filterregel (of meerdere) toe te voegen. Dit filter kun je bewaren door op ‘Bewaren’ te klikken. Deze bewaarde zoekopdracht vind je terug op je algemene dashboard.

Via de knoppen PDF en XLS kun je de verlofaanvragen exporteren naar een PDF of XLS bestand.

Het is mogelijk om in te stellen welke kolommen je zichtbaar wilt hebben in dit overzicht. Klik hiervoor op het ‘moersleutel’ icoon.

Planning inzien, invullen en wijzigen

Om de planning in te zien, in te vullen of te wijzigen dubbelklik je op een planning in het overzicht. Klik hier voor meer informatie over de planning (wat zijn de mogelijkheden, hoe plan ik uren, hoe maak ik wijzigingen, enz).

Nieuwe planning aanmaken

Klik op ‘+ Nieuwe dag planning’ of ‘+ Nieuwe week planning’ om een nieuwe planning toe te voegen. In een dag planning plan je uren per dag en deze kan je elke dag laten starten en eindigen. In een weekplanning plan je uren per week en start en eindigt dan ook aan het begin en eind van een week.

Er start een wizard met 4 tabbladen. Doorloop deze wizard. Klik hier voor meer informatie.

planning:index
  • Supporttag:
    planning:index