Yoobi release 1.11 is uitgebracht

Er zijn vier nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Onderstaande verbeteringen zijn beschikbaar gekomen:

e-Facturatie
Naast het elektronisch versturen van facturen, is het nu ook de mogelijk om facturen elektronisch te verwerken. Dit doen we door naast een pdf-document ook een UBL-document op te maken. Lees er alles over op deze pagina.

Deze uitbreiding is beschikbaar voor alle klanten die de facturatie-module van Yoobi afnemen.

Declaratiemodule
Het registreren van onkosten was al mogelijk binnen (de timesheet van) Yoobi, maar we hebben nu een aparte declaratiemodule, genaamd ‘mijn onkosten’. Maak foto’s van je onkosten en stuur een verzoek tot vergoeding per e-mailen aan je leidinggevende. Via de app of webversie. Lees hier alles over de werkwijze.

De declaratiemodule is als uitbreidingsmodule beschikbaar voor alle gebruikers. Neem contact op met de beheerder van Yoobi om dit beschikbaar te stellen of dien een support-melding in.

iCalender
Voortaan kun je naast verlof ook CRM-taken toevoegen aan je agenda. Zo is het beheren van je agenda nog overzichtelijker.

Deze koppeling is beschikbaar voor alle klanten die de CRM-module van Yoobi afnemen.

Windows Phone App
Naast iOS en Android is de Yoobi-app vanaf vandaag beschikbaar voor gebruikers met een Windows Phone. Te downloaden via de Windows Store.

• Tag:
    release,gesloten