Yoobi hotfix 2.18.5 is live

Versie 2.18.5 brengt belangrijke bugfixes voor factuurschema's en self-billing orders, en diverse verbeteringen in inzichtbronnen, extern accorderen en onkostenbeheer.
Yoobi hotfix 2.18.5 is live

Yoobi release 2.18.5 update: Verbeteringen en bugfixes
De volgende bugfixes zijn doorgevoerd:

• fix Factuurschema: Fout bij dupliceren opgelost.
  • fix Self-billing order BTW verlegd: Bij het wisselen van een leverancier werd de BTW verlegd tekst niet goed overgenomen.
  • fix Facturen met BTW 0% kunnen nu ook in de Snelstart administratie worden verwerkt.

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Inzicht bron Financieel uitgebreid: Activiteit en activiteit trefwoorden.
  • improved Extern accorderen: Bevestiging e-mail wordt niet meer verstuurd naar inactieve gebruikers.
  • improved Extern accorderen: Bevestiging e-mail wordt nu ook in geschiedenis vermeld.
  • improved Extern accorderen: Notificatie instelling: Extern accorderen per e-mail of alleen notificatie in WEB werd niet goed gebruikt, nu wel.
  • improved Onkosten lijst: Performance verbeterd.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Tag:
    open,hotfix