Financieel: Producten

De module 'Producten en Artikelen' is een aanvullende module. Een product is een verzameling artikelen. Via Financieel > Producten kom je in het overzicht van de bestaande producten.

Nieuw product
Om een nieuw product toe te voegen klik je op de knop ‘+ Toevoegen’.
In het product voeg je nieuwe regels (artikelen) toe. Of selecteer je bestaande artikelen.

Product inzien/wijzigen
Wil je product inzien of wijzigen dubbelklik dan op de productregel. Je navigeert dan naar het overzicht van het product. Wijzig hier de productgegevens en/of productregels.

Product factureren
Om een product met de bijbehorende artikelen te kunnen factureren moet je eerst een product order-item toevoegen. Klik hier voor meer informatie.

Het product orderitem kun je op 2 manieren factureren. Stel het product orderitem in als:
- Fixed-price. Factureer een vast bedrag eenmalig of in meerdere factuurmomenten.
- Abonnement. Factureer het product periodiek.

Lijst producten
In de lijst met producten zoek je op producten door een filter toe te voegen. Klik rechtsboven op het + icoon (Filter toevoegen). Selecteer op welk veld je wilt filteren. Je kan ook op meerdere velden filteren. Indien je deze zoekinstelling wilt bewaren, klik je op ‘bewaren’.

Met de knoppen PDF en XLS exporteer je het overzicht van de producten naar een PDF of XLS bestand.

Door te klikken op het ‘moersleutel’ icoon stel je in welke kolommen je zichtbaar wilt hebben in het overzicht.

product:index
  • Supporttag:
    product:index