Yoobi release 2.1 is live

Nieuw onderdeel CRM Taken, verbeterde hulp, Outlook agenda koppeling en meer..
New CRM Tasks part, improved help, Outlook calendar link and more ..
Neuer CRM-Aufgabenbereich, verbesserte Hilfe, Outlook-Kalenderverknüpfung und mehr.
Nouvelle partie Tâches CRM, aide améliorée, lien de calendrier Outlook, etc.

Yoobi release 2.1 is live

Yoobi release 2.1 is uitgebracht
We hebben hard gewerkt aan deze release. Veel nieuwe zaken en verbeteringen zijn doorgevoerd:

• new We hebben taken binnen het CRM volledig opnieuw ontwikkeld en opgebouwd. Je hebt nu meer inzicht in het verloop en de historie rond taken, je kunt zelf bepalen welke velden je ziet en gebruikt en je kunt vervolgtaken maken.
  • new Nieuwe koppeling met Microsoft Outlook agenda. De veelgevraagde koppeling met Outlook agenda is nu beschikbaar. Outlook agenda items naar Yoobi zetten en gebruiken.
  • new Lijsten: je kunt nu zelf per kolom bepalen hoe breed deze moet zijn. (je kon al zelf bepalen welke kolommen je in de lijst toont)
  • new Help & Support: we hebben de help informatie verbeterd. Deze opent aan de zijkant en is binnen handbereik wanneer jij wilt. We hebben ook het zoeken beschikbaar gemaakt én verbeterd.
  • new Facturen kunnen nu na verzending gedeeltelijk worden aangepast. Dit geldt enkel voor adressering en referenties.
  • improved Bij het (automatisch) aanmaken van een medewerker-planning, worden alle gebruikers met het recht om planning toe te voegen, als beheerder bij deze planning aangemaakt.
  • fix Accountview: De btw van de kortingsregel op een creditfactuur werd niet goed omgedraaid, zodat de verkeerde btw in accountview kwam

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je alleen contact opnemen met onze servicedesk via het support formulier. Wij bellen terug indien nodig.

• Tag:
    gesloten,release
  • Supporttag:

Ontvang de nieuwsbrief: