Yoobi release 1.9.4 is uitgebracht

Naast het verhelpen van foutmeldingen, zijn er verschillende functionaliteiten toegevoegd.

In Yoobi release 1.9.4 zijn onderstaande fouten verholpen:

• Web:
    • Een ‘&’ teken in de omschrijving van een declaratie veroorzaakte een fout in draairapporten die die omschrijving toonden
    • Orderitems waarvan de btw verlengd is, gaven een foutmelding bij het aanmaken van de factuur
    • Verwijderen van een gebruikersrol werkte niet, dit gaf een foutmelding
  • App:
    • Op de app een factuur bekijken, waarvan nog geen html was aangemaakt (bv door import van facturen), gaf een foutmelding

In Yoobi release 1.9.4 zijn onderstaande verbeteringen beschikbaar gekomen:

• Importeren
    • De opmaak van een selectbox is aangepast met een header
    • Bij het importeren van standaard activiteiten, die een trefwoord hebben wat nog niet bestaat, dan wordt het trefwoord ook toegevoegd
  • In de app werd geen rekening gehouden met een crm-taak die aan een groep gekoppeld was
  • Facturatie
    • Er verschijnt bij de regie-factuur een waarschuwingsicon, als bij een van de gekoppelde medewerkers niet alle declaraties zijn geaccordeerd (voor de geselecteerde periode)
  • Bij het order-detailscherm zie je nu de abonnementsgegevens staan
  • Tag:
    gesloten