Yoobi release 1.18.16 is uitgebracht

In deze release hebben we het mogelijk gemaakt dat je de nieuwe versie van onze software kunt bekijken én gebruiken.
Yoobi release 1.18.16 is uitgebracht

Nieuwe functionaliteiten die we hebben toegevoegd:

• In de nieuwbrief van januari hebben we het gemeld. We geven je nu de mogelijkheid om zelf de vernieuwde Yoobi software uit te proberen.
  • De restfull API is uitgebreid met de medewerker contract functie (voor zowel ophalen als toevoegen)

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• Bij het kopiëren van organisaties worden offerte-regels nu ook overgenomen
  • Het was bij het CRM onderdeel verkopen niet mogelijk om te sorteren op kolom "verkoop: bron", dat veroorzaakte een foutmelding
  • Externe taken werden niet verstuurd, wanneer je de instelling extern~ ná project accorderen had aanstaan en bij het betreffende project de optie project accorderen uit stond  (geen keuze gemaakt voor wekelijks/maandelijks).
    Nu zul je een melding krijgen dat dat niet meer kan en wordt dit niet opgeslagen.
  • Wanneer je in een regie-order het weergavedetail op "project tarieven behoud" of “project” had staan, dan bleven uitgestelde uren terugkomen in nieuwe factuurvoorstellen.

Als u vragen heeft over de inhoud van deze release kunt u contact opnemen met onze servicedesk.