Yoobi hotfix 2.0.4 live

Met hotfix 2.04 bieden we o.a. een oplossing voor een probleem als een gesloten projecten wordt heropenend.
With hotfix 2.04 we offer a solution to a problem if closed projects are reopened.
Avec le correctif 2.04, nous proposons une solution au problème si les projets fermés sont rouverts Mit Hotfix 2.04 bieten wir eine Lösung für ein Problem, wenn ein geschlossenes Projekt erneut geöffnet wird.
Yoobi hotfix 2.0.4 live

Yoobi hotfix 2.0.4 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Als een gesloten project wordt heropend en dit project heeft een order, dan krijg je de vraag of je de order ook wilt activeren
  • improved Het Nmbrs® menu is ook toegevoegd aan dashboard van Personeel
  • fix De kolom inkoop- en verkooptarief én kolom Nmbrs® koppeling zijn weer te selecteren en toe te voegen in de medewerkers lijst
  • fix Een verlofregeling toevoegen werkte niet. Dit is opgelost.
  • fix Als je toegang tot een medewerker hebt maar geen recht op ‘timesheet accorderen’, dan kon je de medewerker niet meer activeren / deactiveren
  • fix De sortering van lijsten ging nog niet in alle gevallen goed
  • improved In de dagtimesheet wordt i.p.v. de projectnaam voortaan de instelling "Tonen van de project kolom in de timesheet" gebruikt, deze toont dezelfde waarde als die ook gebruikt wordt in de maandtimesheet
  • fix Een lege maand timesheet is nu ook scrollable, zodat alle weken gesloten kunnen worden
  • fix Het scherm contactpersoon had overbodige witruimte. Dit is opgeschoond
  • fix Een dropdown-icoon waar geen ruimte voor is (bijvoorbeeld op een klein scherm) opent nu in volledige hoogte mét scroll optie
  • fix In sommige gevallen, waar geen accountmanager aan een verkoop was gekoppeld, kon de verkoop niet meer teruggevonden worden
  • fix eAccounting: er trad een probleem op bij het overzetten van credits naar eAccounting. Dit is opgelost.
  • improved Het supportformulier heeft nu meertalige ondersteuning
  • improved De release notes (terug te vinden via `Over yoobi`) zijn nu ook in andere talen uitgevoerd
  • fix Het onkosten scherm valt niet meer buiten beeld
  • fix Bij `factuur bewerken` kon de scrollbar verdwijnen als je werkt met de webbrowser Firefox

Als u vragen heeft over de inhoud van deze release kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.4 is deployed
The following improvements have been made:

• improved If a closed project is reopened and this project has an order, you will be asked if you also want to activate the order
  • improved The Nmbrs® menu has also been added to the Staff dashboard
  • fix The column purchase and sales rate and column Nmbrs® link can be selected again and added to the employees list
  • fix Adding a leave scheme did not work. This is solved.
  • fix If you have access to an employee but are not entitled to "timesheet approve", you could no longer activate / deactivate the employee
  • fix The sorting of lists did not go well in all cases
  • improved In the daytime sheet, instead of the project name, the setting "Show the project column in the timesheet" is used, it shows the same value as that used in the monthly time sheet.
  • fix An empty month timesheet is now also scrollable, so that all weeks can be closed
  • fix The contact screen had unnecessary white space. This has been cleaned up
  • fix A dropdown icon for which there is no space (for example on a small screen) now opens in full height with scroll option
  • fix In some cases, where no account manager was linked to a sale, the sale could not be recovered
  • fix eAccounting: there was a problem when transferring credits to eAccounting. This is solved.
  • improved The support form now has multilingual support
  • improved The release notes (which can be found via `About yoobi`) are now also available in other languages
  • fix The expense screen is no longer out of view
  • fix  With "edit invoice" the scrollbar could disappear if you work with the Firefox web browser

If you have any questions about this release? e-mail our servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.4 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• improved Si un projet fermé est rouvert et que ce projet contient une commande, il vous sera demandé si vous souhaitez également activer la commande.
  • improved Le menu Nmbrs® a également été ajouté au tableau de bord du personnel
  • fix  le taux d'achat et de vente de colonne et le lien de colonne Nmbrs® peuvent être sélectionnés à nouveau et ajoutés à la liste des employés
  • fix  L'ajout d'un programme de congés n'a pas fonctionné. Ceci est résolu.
  • fix Si vous avez accès à un employé mais que vous n'êtes pas autorisé à "approuver la feuille de temps", vous ne pouvez plus activer / désactiver cet employé.
  • fix Le tri des listes ne s'est pas bien passé dans tous les cas
  • improved Dans la feuille de jour, au lieu du nom du projet, le paramètre "Afficher la colonne de projet dans la feuille de temps" est utilisé, il affiche la même valeur que celle utilisée dans la feuille de temps mensuelle.
  • fix une feuille de temps mensuelle vide est maintenant également défilable, de sorte que toutes les semaines peuvent être fermées
  • fix L'écran de contact avait un espace blanc inutile. Cela a été nettoyé Une icône déroulante pour laquelle il n'y a pas d'espace disponible (par exemple sur un petit écran) s'ouvre maintenant en hauteur avec l'option de défilement
  • fix Dans certains cas, où aucun responsable de compte n'était lié à une vente, la vente ne pouvait pas être récupérée
  • fix du compte électronique: un problème est survenu lors du transfert de crédits vers le compte électronique. Ceci est résolu.
  • improved Le formulaire de support dispose désormais d'un support multilingue
  • improved Les notes de publication (disponibles sur `À propos de yoobi`) sont désormais disponibles dans d'autres langues.
  • fix L'écran des dépenses n'est plus visible
  • fix Avec "modifier la facture", la barre de défilement pourrait disparaître si vous utilisiez le navigateur Web Firefox

Des questions? envoyez un courrier électronique à notre centre de services.

Yoobi hotfix 2.0.4 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• improved Wenn ein geschlossenes Projekt wieder geöffnet wird und dieses Projekt eine Bestellung hat, werden Sie gefragt, ob Sie die Bestellung auch aktivieren möchten
  • improved  Das Nmbrs®-Menü wurde ebenfalls zum Mitarbeiter-Dashboard hinzugefügt
  • fix  Die Spalte Einkaufs- und Verkaufskurs und der Spalten-Nmbrs®-Link können erneut ausgewählt und der Mitarbeiterliste hinzugefügt werden
  • fix  Das Hinzufügen eines Urlaubsschemas funktionierte nicht. Das ist gelöst.
  • fix  Wenn Sie Zugriff auf einen Mitarbeiter haben, aber nicht berechtigt sind, eine Arbeitszeittabelle zu genehmigen, können Sie den Mitarbeiter nicht mehr aktivieren / deaktivieren
  • fix Das Sortieren von Listen lief nicht in allen Fällen gut
  • improved Im Tagesarbeitsblatt wird anstelle des Projektnamens die Einstellung "Projektspalte im Arbeitszeitblatt anzeigen" verwendet, sie zeigt den gleichen Wert wie im Monatsarbeitszeitblatt.
  • fix Ein leeres Monatszeittableau kann jetzt auch gescrollt werden, sodass alle Wochen geschlossen werden können
  • fix Der Kontaktbildschirm hatte unnötigen Leerraum. Dies wurde aufgeräumt
  • fix Ein Dropdown-Symbol, für das kein Platz vorhanden ist (z. B. auf einem kleinen Bildschirm), wird jetzt mit Bildlaufoption in voller Höhe geöffnet
  • fix In einigen Fällen, in denen kein Account Manager mit einem Verkauf verknüpft war, konnte der Verkauf nicht wiederhergestellt werden
  • fix eAccounting: Beim Übertragen von Credits auf eAccounting ist ein Problem aufgetreten. Das ist gelöst.
  • improved Das Support-Formular ist jetzt mehrsprachig
  • improved Die Release Notes (zu finden über `About yoobi`) sind jetzt auch in anderen Sprachen verfügbar
  • fix Der Spesenbildschirm ist nicht mehr sichtbar
  • fix Mit "Rechnung bearbeiten" kann die Bildlaufleiste ausgeblendet werden, wenn Sie mit dem Firefox-Webbrowser arbeiten