Yoobi hotfix 1.18.9 is uitgebracht

In deze hotfix zit o.a. een uitbreiding van de API
Yoobi hotfix 1.18.9 is uitgebracht

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• Het maximum aantal karakters bij de omschrijving van een verlofaanvraag is verlaagd van 2000 naar 1000 karakters
  • We hebben een extra parameter aan de API toegevoegd (projecten) om alleen projecten op te halen die gewijzigd zijn sinds een bepaald tijdstip
  • Als je uren registreerde via een taak werden de overwerktarieven niet opgehaald
  • Twinfield koppeling: Bij gebruik foutieve administratiecode een betere foutmelding geven
  • We hebben een extra export toegevoegd voor cross facturatie: project tarieven
We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:
  • Op een aantal schermen, waaronder het order- en eigenschappenblok bij facturen werd in de naam van een project & getoond in plaats van het &-teken
  • Gemaakt door:
    Sarah Kocken