Yoobi hotfix 1.18.8 is uitgebracht

In deze hotfix hebben we diverse fouten verholpen.
Yoobi hotfix 1.18.8 is uitgebracht

We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:

• De website van de KvK staat niet meer toe dat hun informatie wordt getoond op andere website met behulp van iframe. Besloten is om dit tabblad bij relaties uit te schakelen
  • De Yoobi app is bijgewerkt om het probleem met inloggen via Google te verhelpen
  • Bij bulkmutatie van verlofmutaties werd op het laatste tabblad naar het huidige jaar gekeken i.p.v. naar het jaar van de verlofmutatiedatum, hierdoor toonde Yoobi geen resultaten. Deze fout hebben we verholpen
  • De fout bij het koppelen van een Microsoft-account via Yoobi add-in is opgelost
  • Als je een opslagregel in de factuur had ingevuld en vervolgens uitzette, dan werd de regel niet meer getoond, maar het bedrag van de regel werd nog wel toegevoegd. Dit hebben we gecorrigeerd
  • Als je een opslagregel in een fixed-price factuur had staan met meerdere factuurmomenten, dan werd in de tekstregel met uitleg over het totaalbedrag en om welke term het gaat, niet het volledige bedrag van de opslagregel gebruikt.

• Gemaakt door:
    Sarah Kocken
  • Tag:
    app,hotfix,gesloten