Yoobi hotfix 1.18.21 is uitgebracht

In deze hotfix is de Twinfield koppeling uitgebreid en hebben we een paar kleine foutmeldingen verholpen.
Yoobi hotfix 1.18.21 is uitgebracht

Yoobi hotfix 1.18.21

We hebben de volgende functionaliteit toegevoegd:
  • Ticket koppeling (Jira,otrs,kpms,cordeo) nu ook bij de weeksheet
We hebben een verbetering in de Twinfield koppeling doorgevoerd:
  • Het is nu mogelijk dat de periodes van een boekjaar beginnen of eindigen in een ander jaar
We hebben een foutmelding verholpen:
  • Pauze toevoegen via dagsheet-rooster toont nu alleen toegestane specificatievelden
Vernieuwde versie van Yoobi

We hebben nieuwe functionaliteit toegevoegd:
  • Kolom totalen onderaan de brede lijst
  • Supportknop aan rechterkant scherm en is altijd in beeld
We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:
  • Aantal scherm-flows opgelost
  • Scrollen in de lijst gaf soms ineens een lege (volledig witte) lijst
  • Gemaakt door:
    Sarah Kocken