Yoobi hotfix 1.18.19 is uitgebracht

In deze hotfix hebben we o.a. verbeteringen voor de Nmbnrs koppeling doorgevoerd
Yoobi hotfix 1.18.19 is uitgebracht

Versie 1.18.19

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• Nmbrs koppeling: extra mapping optie voor gedeclareerde uren zonder verlof
  • Nmbrs koppeling: Vanuit Yoobi naar Nmbrs In sommige gevallen werden waardes in Nmbrs leeg gemaakt. indien waarde leeg in Yoobi dan niet leeg maken in Nmbrs
  • import contract weekroosters kan nu 13 weken importeren
We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:
  • Engelse facturen met status Proforma, die kregen geen factuurnummer na fiatteren
Vernieuwde Yoobi

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:
  • Het Yoobi dashboard en de bijbehorende widgets zijn nu te vinden via het menu “rapporten”
  • Bij crm selecties krijg je alleen maar die selecties te zien, die door jou zijn aangemaakt of die voor iedereen zijn bedoeld
We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:
  • De bulktaken bij facturen gebruikte alle facturen ook als deze niet geselecteerd was wanneer de optie “selecteer alles” aanstond
  • Meerdere ontbrekende labels toegevoegd
  • Enkele kleine foutmeldingen verholpen

• Gemaakt door:
    Sarah Kocken