Yoobi hotfix 1.18.14 is uitgebracht

In deze hotfix hebben we een paar kleine verbeteringen doorgevoerd
Yoobi hotfix 1.18.14 is uitgebracht

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• eAccounting: betere foutafhandeling bij toevoegen debiteur
  • Bij de projectlijst is er een nieuwe kolom en filter gekomen op "extern accorderen"
We hebben de volgende fouten verholpen:

• De opslaan knop wordt alleen bij medewerkers getoond die update rechten hebben
  • De notificatie op verbruik van gebruikers wordt nu afgerond op 2 decimalen
  • Het land Katar heet Qatar
  • Als je een planning als pdf exporteerde, dan maakte Yoobi altijd 2 pagina's aan, ongeacht de grootte van de planning
  • Gemaakt door:
    Sarah Kocken