Yoobi Help & Support menu verbeterd

De Yoobi Help & Supportknop heeft een flinke metamorfose ondergaan. Hierdoor vind je sneller wat je zoekt, volg je eenvoudig de status van supportmeldingen en wordt je gewaarschuwd in het geval van een tijdelijke storing.
Yoobi Help & Support menu verbeterd

Iedereen die met Yoobi werkt kent hem wel: de blauwe Help & Support knop. Deze knop heeft een flinke metamorfose ondergaan. Ontdek wat en waarom in dit artikel.

Snel vinden wat je zoekt
In de laatste hotfix hebben we een grote verandering doorgevoerd in de Help & Support van Yoobi. We hebben dit gedaan zodat je als Yoobi gebruiker sneller kan vinden wat je zoekt.

Uiteraard blijven we dit verbeteren door goed te analyseren welke vragen er veel gesteld worden aan onze supporters en de informatie in de Help & Support portal aan hand hiervan aan te vullen.

Zijpaneel direct toegankelijk
Zodra je inlogt in Yoobi zie je vanaf nu een groter zijpaneel waarin je direct op zoek kan naar het antwoord op jouw vraag. Dit zijpaneel wordt standaard getoond. Maak de eerste keer gebruik van Quickstart om te ontdekken hoe het precies werkt. Minimaliseren het zijpaneel wanneer je wenst.

Altijd de juiste informatie
Het zijpaneel toont je de informatie over het menu-item waarin je je bevindt. Ook worden gerelateerde onderwerpen alsmede FAQ over dit onderwerp weergegeven. Zo heb je altijd de juiste informatie binnen handbereik.

Voortgang supportmelding volgen
Onderaan het zijpaneel is het mogelijk om een support melding in te dienen. Nieuw is de knop naast ‘support melding indienen’. We hebben een knop toegevoegd met ‘ingediend’ door hier op te klikken zie je wat de status is van ingediende supportmeldingen.

Status update
Mocht er onverhoopt een storing in Yoobi zijn dan wordt dit in het zijpaneel getoond door middel van een gele pop-up. Vanuit hier klik je eenvoudig door naar meer informatie over de statusupdate.

• Tag:
    gesloten