SAML login werkt tijdelijk niet meer (opgelost) | SAML login temporarily stopped working (Solved)

NL: Afgelopen vrijdag is ons platform gemigreerd naar nieuwe servers. Ondanks alle voorbereidingen en tests zijn er twee lopende meldingen.   EN: Last Friday our platform was migrated to new servers. Despite all preparations and tests, there are two ongoing reports.    DE: Letzten Freitag wurde unsere Plattform auf neue Server migriert. Trotz aller Vorbereitungen und Tests gibt es zwei laufende Berichte.   FR: Vendredi dernier, notre plateforme a été migrée vers de nouveaux serveurs. Malgré tous les préparatifs et les tests, il y a deux rapports en cours.
SAML login werkt tijdelijk niet meer (opgelost) | SAML login temporarily stopped working (Solved)

NL: Ander probleem wat we momenteel onderzoeken zijn meldingen over SAML login, ook wel SSO of Single Sign On. Hierbij zien we veel onverwacht meldingen op onze servers echter is het op dit moment nog niet duidelijk wat wél werkt en wát niet en waardoor dat komt.
Als je ons wilt helpen een oplossing te zoeken vragen we je via de support mail je vraag of bijdrage te doen.

Yoobi support

• Tag:
    opgelost