Check de nieuwe nieuwsbrief!

Nieuwsbrief juni 2020 is uit
Check de nieuwe nieuwsbrief!

Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen.

Vervallen verlofuren
Heeft een medewerker niet al zijn wettelijke vakantiedagen opgenomen, dan kunnen deze uren komen te vervallen per 30 juni 2020. Heb je medewerkers waarbij dit het geval is en wil je voorkomen dat deze uren verloren gaan? In dit blog leggen we uit hoe je dit voorkomt. Details over vervallen verlof uren lees je in het blog

Yoobi Statusscherm
Helaas zijn er soms problemen met onze Yoobi software. Vervelend voor ons, maar zeker voor onze gebruikers. Via status.yoobi.nl weet je altijd wat er speelt, zowel bij onderhoud als storingen. Binnenkort ook te zien in je eigen Yoobi omgeving.

Vernieuwd menu ‘Projecten’
In 2019 zijn we gestart met een nieuw uiterlijk van Yoobi. Onlangs hebben we het projectdeel van Yoobi onder handen genomen en geïmplementeerd. De grootste veranderingen hebben we voor je op een rij gezet.

Optimaliseer je facturatieproces met Yoobi
Als je met Yoobi factureert heb je inzicht en controle op alle onderdelen. Van offerte tot betaling van je facturen door het automatische debiteurenbeheer. Door een boekhoudkoppeling bespaar je ook nog eens fors tijd op je boekhouding.

Bespaar tijd met 'producten & abonnementen'
Het is een cliché maar waar: Tijd = geld. Kortom, als je tijd bespaart dan bespaar je geld. 1 van de Yoobi modules waarmee je makkelijk tijd bespaart is de module 'producten & abonnementen. Ontdek meer en begin met het besparen van tijd.

• Tag:
    gesloten