Belangrijk: Pas VANDAAG je DNS aan i.v.m. onze nieuwe e-mail provider

NL: Update je DNS vwb SPF settings for e-mail
EN: Update your DNS system with new SPF settings
DE: Aktualisieren Sie Ihr DNS-System mit neuen SPF-Einstellungen
FR: Mettez à jour votre système DNS avec de nouveaux paramètres SPF
Belangrijk: Pas VANDAAG je DNS aan i.v.m. onze nieuwe e-mail provider
Yoobi verstuurt e-mail. Afhankelijk van de instelling kan Yoobi namens jullie bedrijf e-mails sturen. Heb je SPF instellingen gemaakt dan is dit bericht belangrijk.

We hebben een e-mail gestuurd aan beheerders van Yoobi om die instellingen aan jullie kant uit te breiden. Dit moet voor 1 februari 2023 geregeld zijn.

klik hier:
Belangrijk: Pas je DNS aan i.v.m. onze nieuwe e-mail provider
  • Tag:
    gesloten