• Yoobi hotfix 2.4.0 is live
    7 augustus 2020
    - Deze week onder meer: nòg sneller je uren in een dagtimesheet registreren en verschillende nieuwe features, verbeteringen en bugfixes voor de API.
    - This week, among other things: register your hours in a daily timesheet even faster and various new features, improvements and bug fixes for the API.
    - Diese Woche beinhaltet: noch schnelleres Registrieren Ihrer Stunden in einer täglichen Arbeitszeittabelle und verschiedene neue Funktionen, Verbesserungen und Fehlerbehebungen für die API.
    - Cette semaine, entre autres: enregistrez vos heures dans une feuille de temps quotidienne encore plus rapidement et diverses nouvelles fonctionnalités, améliorations et corrections de bugs pour l'API.

open, hotfix
  • Yoobi hotfix 2.3.8 is live
    31 juli 2020
    - Nieuwe look and feel voor relatieschermen en contactpersonen, diverse API verbeteringen en verschillende bugfixes.
    - New look and feel for relationship screens and contacts, various API improvements and various bug fixes.
    - Neues Erscheinungsbild für Beziehungsbildschirme und Kontakte, verschiedene API-Verbesserungen und verschiedene Fehlerkorrekturen.
    - Nouvelle apparence et convivialité pour les écrans de relation et les contacts, diverses améliorations de l'API et diverses corrections de bogues.

open, hotfix
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software. Yoobi biedt geen telefonische support. Indien nodig bellen wij.

Naar support ›