• storing notificaties 15 februari 2020
    15 februari 2020
    Vandaag was er een storing bij het aanmaken van notificaties. Daardoor zijn dubbele mails verstuurd.
    Today there was a malfunction when creating notifications. This sent duplicate emails.
    Aufgrund eines Netzwerkausfalls war Yoobi office vorübergehend nicht verfügbar
    En raison d'une panne de réseau, Yoobi office était temporairement indisponible.

Vincent Egt   storing
  • Yoobi hotfix 2.2.3 is live
    13 februari 2020
    - Bepaal voortaan in detail wat wel en niet geaccordeerd dient te worden in een project. Verder onder meer API verbeteringen en enkele bugfixes.
    - From now on, determine in detail what needs to be approved in a project. There are also API improvements and some bug fixes.
    - Bestimmen Sie von nun an detailliert, was in einem Projekt genehmigt werden muss. Es gibt auch API-Verbesserungen und einige Fehlerkorrekturen.
    - Désormais, déterminez en détail ce qui doit être approuvé dans un projet. Il y a aussi des améliorations API et quelques corrections de bugs.
      open, hotfix
  • storing notificaties 15 februari 2020
    15 februari 2020
    Vandaag was er een storing bij het aanmaken van notificaties. Daardoor zijn dubbele mails verstuurd.
    Today there was a malfunction when creating notifications. This sent duplicate emails.
    Aufgrund eines Netzwerkausfalls war Yoobi office vorübergehend nicht verfügbar
    En raison d'une panne de réseau, Yoobi office était temporairement indisponible.

Vincent Egt   storing
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software.

Naar support ›