• Yoobi hotfix 2.12.11 is live
    20 mei 2022
    Deze week voerden we, naast enkele bugfixes, verbeteringen door voor verschillende Yoobi-onderdelen en functionaliteiten, waaronder de Nmbrs-koppeling en het Extern Accorderen.
    This week, as well as some bug fixes, we made improvements to several Yoobi features and functionality, including the Nmbrs link and External Approvals.
    Diese Woche haben wir neben einigen Fehlerkorrekturen auch Verbesserungen an mehreren Yoobi-Features und -Funktionen vorgenommen, darunter den Nmbrs-Link und External Accord.
    Cette semaine, en plus de quelques corrections de bugs, nous avons apporté des améliorations à plusieurs caractéristiques et fonctionnalités de Yoobi, notamment le lien Nmbrs et External Accord.

Ruthger van der Staal   open, hotfix
  • Yoobi hotfix 2.12.10 is live
    13 mei 2022
    Deze week hebben we onder andere meer mogelijkheden gecreëerd voor de Inzichtmodule en de API.
    This week we have created more options for the Insight module and the API, among other things.
    Diese Woche haben wir unter anderem weitere Optionen für das Insight-Modul und die API geschaffen.
    Cette semaine, nous avons créé plus d'options pour le module Insight et l'API, entre autres.

Ruthger van der Staal   open, hotfix
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software. Yoobi biedt geen telefonische support. Indien nodig bellen wij.

Naar support ›