• Yoobi hotfix 2.1.11 is live
    14 november 2019
    - Er zijn verschillende perfomanceverbeteringen doorgevoerd. Bovendien word je sneller geïnformeerd over taken bij het maken van offertes en gaat de planning soepeler.
    - Various perfomance improvements have been made. In addition, you will be informed more quickly about tasks when making quotes and the planning will go more smoothly.
    - Verschiedene Leistungsverbesserungen wurden vorgenommen. Darüber hinaus werden Sie bei der Angebotserstellung schneller über Aufgaben informiert und die Planung verläuft reibungsloser.
    - Diverses améliorations de performances ont été apportées. En outre, vous serez informé plus rapidement des tâches à effectuer lors de l'établissement de devis et la planification se déroulera plus facilement.
      open, hotfix
  • Storing netwerk Yoobi 13 November 2019 => opgelost
    13 november 2019
    Door een netwerk storing was Yoobi tussen 16:45 en 17:00 uur enige tijd onbereikbaar. De storing is veroorzaakt door een DDoS aanval bij onze netwerkleverancier.
    Due to a network outage Yoobi was unavailable between 16:45 and 17:00 pm. The outage is caused by a DDoS attack on out network supplier.
    Aufgrund eines Netzwerkausfalls war Yoobi vorübergehend nicht verfügbar
    En raison d'une panne de réseau, Yoobi était temporairement indisponible.

Vincent Egt   storing, opgelost
  • Storing netwerk Yoobi 13 November 2019 => opgelost
    13 november 2019
    Door een netwerk storing was Yoobi tussen 16:45 en 17:00 uur enige tijd onbereikbaar. De storing is veroorzaakt door een DDoS aanval bij onze netwerkleverancier.
    Due to a network outage Yoobi was unavailable between 16:45 and 17:00 pm. The outage is caused by a DDoS attack on out network supplier.
    Aufgrund eines Netzwerkausfalls war Yoobi vorübergehend nicht verfügbar
    En raison d'une panne de réseau, Yoobi était temporairement indisponible.

Vincent Egt   storing, opgelost
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software.

Naar support ›