Vanaf 12 april maakt iedereen gebruik van het vernieuwde Yoobi: meer informatie →
  • Yoobi hotfix 2.0.5 is live
    16 mei 2019
    Met hotfix 2.05 hebben we de lijsten verbeterd en bugs rond rechten aangepakt.
    With hotfix 2.05 we improved lists and corrected issues with userrights.
    Avec le correctif 2.05, nous avons amélioré les listes et résolu les problèmes liés à userrights. Mit Hotfix 2.05 haben wir Listen verbessert und Probleme mit Benutzerrechten behoben.
      Vincent Egt   open, hotfix
hulp is onderweg

Ondersteuning voor klanten

Op deze site lees je achtergrondinformatie over Yoobi en bieden we hulpartikelen voor het instellen van onze software.

Naar support ›