Beheer: veelgestelde vragen

Gebruikersrollen
Een gebruikersrol is een rol die bepaalt welke rechten een medewerker heeft als hij/zij aan deze rol gekoppeld is. meer informatie ›
Standaard zijn er de gebruikersrollen 'Medewerker', 'Yoobi beheerder' en 'Administrator'. Je kunt zelf nieuwe gebruikersrollen toevoegen. meer informatie ›
Afdelingsrollen
Een afdelingsrol is een rol die bepaalt welke rechten een medewerker heeft als hij/zij aan deze rol gekoppeld is. Deze rechten gelden alléén voor de afdelingen waaraan deze medewerker gekoppeld is. Klik hier voor meer informatie ›
Standaard is er de rol 'Afdelingsmanager'. Je kunt zelf nieuwe afdelingsrollen toevoegen. meer informatie ›
Een afdelingsrol kun je niet via Systeemvoorkeuren > Afdelingsrollen koppelen, maar deze koppel je aan de afdeling via Personeel > Medewerkers > klik op de drie bolletjes > Afdelingen > Dubbelklik op de afdeling > Tabblad 'Overzicht'.
Projectrollen
Een projectrol is een rol die bepaalt welke rechten een medewerker heeft als hij/zij aan deze rol gekoppeld is. Deze rechten gelden alléén voor de projecten waaraan deze medewerker gekoppeld is. meer informatie ›
Standaard is er de rol 'Projectmanager'. Je kunt zelf nieuwe projectrollen toevoegen. meer informatie ›
Een projectrol kun je niet via Systeemvoorkeuren > Projectrollen koppelen, maar deze koppel je aan een project via Projecten > Projecten > Dubbelklik op het project > Tabblad 'Overzicht'.
Klik hier voor meer informatie: meer informatie ›